Ovlaštena smo agencija sa višegodišnjim iskustvom i timom profesionalaca koja Vam nudi cijelovitu uslugu prilikom prodaje Vaše nekretnine na otoku Krku.

Naše usluge uključuju: pripremu dokumentacije, kvalitetno oglašavanje na svim većim domaćim i inozemnim portalima, te provedbu cijelokupnog procesa kupoprodaje kroz koji Vas vode naši agenti i naša pravna služba.

Vašu će nekretninu poslikati naš profesionalni fotograf te izraditi virtualnu šetnju Vašom nekretninom koju ćemo objaviti na našoj web stranici. Na taj način Vaša će se nekretnina istaknuti i ostaviti najbolji mogući dojam profesionalnom prezentacijom prostora. Prva smo agencija za nekretnine na ovom prostoru koja kupcima nudi virtualnu šetnju nekretninom, tako da kupac može prošetati Vašm nekretninom iz bilo kojeg dijela svijeta, što Vam dovodi samo odlučne kupce unaprijed upoznate sa Vašom nekretninom.

Obratite nam se sa povjerenjem na naš broj telefona ili email, ili svratite do jednog od naših ureda u Malinskoj, Svetom Vidu i Gradu Krku!

Kontaktirajte nas